1 Reply Latest reply on Dec 2, 2014 8:35 AM by curtisi

    Agents unable to connect with LEM server

    mjuhari

      Hi,

       

      I've installed LEM agent in few servers within my environment and a small number of them are in disconnected status in LEM. My verification from spoplog has shown below error:

       

      (Thu Nov 27 11:04:08 SGT 2014) II:INFO [AgentMessageCentralImpl] {XML Communication Worker - 3:40} Initiating reconnect with the manager

      (Thu Nov 27 11:04:08 SGT 2014) EE:ERR [AgentMessageCentralImpl] {SPOP:8} Did not receive reply for request with id 1 in given timeout.

      (Thu Nov 27 11:04:08 SGT 2014) WW:WARNING [AgentMessageCentralImpl] {SPOP:8} Unable to establishConnection with the Manager. Reason java.io.IOException: Did not receive HelloReply.

      (Thu Nov 27 11:04:08 SGT 2014) II:INFO [AgentMessageCentralImpl] {SPOP:8} Initiating reconnect with the manager

      (Thu Nov 27 11:04:28 SGT 2014) EE:ERR [AgentMessageCentralImpl] {XML Communication Reconnector - 1:43} Did not receive reply for request with id 2 in given timeout.

      (Thu Nov 27 11:04:28 SGT 2014) WW:WARNING [AgentMessageCentralImpl] {XML Communication Reconnector - 1:43} Unable to establishConnection with the Manager. Reason java.io.IOException: Did not receive HelloReply.

      (Thu Nov 27 11:04:31 SGT 2014) EE:ERR [NioSelectorOnClient] {NioComNetworkParent:45} Connection status: Unable to complete nio  connection to address 10.133.82.221/37892  Connection timed out: no further information

      (Thu Nov 27 11:04:31 SGT 2014) WW:WARNING [NioCenterOnClient] {NioComNetworkParent:45} Closing Nio Center: Nio Thread has stopped

       

       

      I'm not sure what has caused this error. My research has not returned any convincing answer. Anyone has faced this issue before? Please help