2 Replies Latest reply on Mar 27, 2014 11:48 AM by paumay@microsoft.com

    Device.Backup.Running Config fails on WRT54GL v1.1

    paumay@microsoft.com

      Hardware: Cisco WRT54GL v1.1 with DD-WRT firmware dd-wrt.v24_std_generic.bin. SNMP enabled on the router and I can successfully telnet into the router using PuTTY.


      CatTools Device Information:

      Device Type: Cisco.Router.General

      Group: Default

      Name: Cisco Router 1

      Host Address: 192.168.1.1

      File Name: Cisco_Router_1

      Model: Other

      Connect via: Direct connect

      Method: Telnet

      Port: 23


      Problem: I need  away to control a variety of routers (the WRT54GL is one of them) in a lab environment changing their SSID, encryption scheme et al. Solarwinds Kiwi CatTools was recommended as a potential solution. The notion being control the router via CLI commands or a series of custom configurations. When evaluating the product I tried performing the Device.Backup.Running Config operation. I continually get the error "Failed to receive 'Current configuration' line in device config file".  I reveice the same error when running Device.Backup.TFTP

       

      I am a bit new to this. Is there something obvious I've missed?

       

      Below is a copy of my last InfoLog.txt. Please advise.

       

      2014-03-19 10:27:00 3-Info 0 CatTools Service Performing activity - Run Now

      2014-03-19 10:27:00 3-Info 0 CatTools Service Loading activity: Device.Backup.Running Config. Schd: 0

      2014-03-19 10:27:01 4-Debug 0 CatTools Service Marshaller - Running script. Device: Cisco Router 1

      2014-03-19 10:27:02 4-Debug 1 Cisco Router 1 Connected to 192.168.1.1

      2014-03-19 10:27:02 4-Debug 1 Cisco Router 1 Login CiscoRouter: Cisco Router 1

      2014-03-19 10:27:02 4-Debug 1 Cisco Router 1 Login to Cisco Router 1 was successful

      2014-03-19 10:27:02 4-Debug 1 Cisco Router 1 DeviceHostnameID: root@DD-WRT:~

      2014-03-19 10:27:02 4-Debug 1 Cisco Router 1 Waiting for an echo of enable command

      2014-03-19 10:27:03 4-Debug 1 Cisco Router 1 Waiting for enter enable password prompt

      2014-03-19 10:27:03 4-Debug 1 Cisco Router 1 Already in enable mode, or no password was set.

      2014-03-19 10:27:03 4-Debug 1 Cisco Router 1 Waiting for an echo of term no mon command

      2014-03-19 10:27:03 4-Debug 1 Cisco Router 1 Waiting for an echo of term len 0 command

      2014-03-19 10:27:03 4-Debug 1 Cisco Router 1 Waiting for an echo of show running command

      2014-03-19 10:27:03 4-Debug 1 Cisco Router 1 Waiting for configuration data

      2014-03-19 10:30:03 1-Error 1 Cisco Router 1 Failed to receive 'Current configuration' line in device config file

      2014-03-19 10:30:03 3-Info 1 Cisco Router 1 Backup Running Config results: Failed to receive 'Current configuration' line in device config file

      2014-03-19 10:30:03 4-Debug 1 Cisco Router 1 Disconnecting from Cisco Router 1

      2014-03-19 10:30:04 4-Debug 1 Cisco Router 1 Disconnected from 192.168.1.1

      2014-03-19 10:30:04 3-Info 0 CatTools Service Stopping Activity.

      2014-03-19 10:30:04 3-Info 0 CatTools Service All threads have finished. Now processing results...

      2014-03-19 10:30:04 3-Info 0 CatTools Service No devices have changed. Not sending report via e-mail

      Info 0 CatTools Service Run Now activity has completed