11 Replies Latest reply on Sep 18, 2013 12:58 AM by rgnanda

    Dell m6220 - Did not receive VTY entry prompt from device after CR

    vhaugsness

      Can not get CatTools to backup the configs on my Dell m6220 switches.

       

      Have read several existing posts but their resolves did not work.

       

           * have changed from Dell Switch CLI to Cisco.Switch.IOS - same results

           * have cleared prompts from the Prompts tab, also tried adding "User"

           * have cleared the boxes from the passwords tab, and currently have Initial login requires username / password field checked.

       

      The switch is setup to accept telnet, and is setup for TACACs authentication.

       

      I do not know how to post the detailed logs - if someone can help me find/ create those - that would be great.

       

      Thanks for your help!

        • Re: Dell m6220 - Did not receive VTY entry prompt from device after CR
          rgnanda

          Hi,

          Can you please share the debug log here to check(both Cisco.Switch.IOS and Dell Switch CLI device types)

           

          Please do the following,

          1.Enable capture mode in file menu

          2.Run the configured activity

          3.Find the folder called 'Debug' in the installed location.

          4.Get the file in device name like 'DebugLog-X-<Device Name>' and share it with me

           

          Thanks,

          Nanda

            • Re: Dell m6220 - Did not receive VTY entry prompt from device after CR
              vhaugsness

              Thanks for your help - here is the output:

               

               

               

              <NEWSESSION CatTools 3.9.1 8/22/2013 10:50:03 AM>

              <PROTOCOL=Telnet>

              <DEVICE TYPE=Cisco.Switch.IOS>

              <ACTIVITY TYPE=Device.Backup.Running Config>

              <ACTIVITY SCRIPT=C:\Program Files (x86)\CatTools3\Scripts\Client.Device.Backup.Running Config.txt>

              <USERS NAME FOR DEVICE=DELL-Chassis03-M6220>

              <C OK 10:50:03 AM><D 10:50:33 AM>

              <SCRIPT VALUES>

              <HOSTNAME="">

              <PROMPT VTY="">

              <PROMPT ENABLE="">

              <PROMPT CONFIG="">

               

               

               

               

              ================================================================================

              WFMDRetVal=1 Waiting for: "Password:"

              WFMDRetVal=2 Waiting for: "Password required, but none set"

              WFMDRetVal=3 Waiting for: "User:"

              WFMDBuffer=""

              ================================================================================

               

               

              ================================================================================

              WFMDRetVal=1 Waiting for: "Password:"

              WFMDRetVal=2 Waiting for: "Password required, but none set"

              WFMDRetVal=3 Waiting for: "User:"

              WFMDBuffer=""

              ================================================================================