1 Reply Latest reply on Jun 19, 2013 11:34 PM by rgnanda

    Backing up Mellanox SX1036

    parkcitygolfer

      I get an error did not receive expected prompt when entering enable mode.

       

      Here is some log stuff

       

      <NEWSESSION CatTools 3.6.0 6/11/2013 1:22:43 PM>

      <PROTOCOL=SSH2>

      <DEVICE TYPE=HP.Switch.2500>

      <ACTIVITY TYPE=Device.Backup.Running Config>

      <ACTIVITY SCRIPT=C:\Program Files (x86)\CatTools3\Scripts\Client.Device.Backup.Running Config.txt>

      <USERS NAME FOR DEVICE=SWITCHNAME-1.redhorn>

      <C OK 1:22:43 PM><R-1:22:43 PM>[10]Mellanox MLNX-OS Switch Management[10][10]Last login: Tue Jun 11 06:00:12 2013 from 155.101.3.42[13][13][10][13][10]Mellanox Switch[13][10][13][10]<R-1:22:46 PM>[13]SWITCHNAME-1 [standalone: master] > <W-1:22:47 PM>[13]<R-1:22:47 PM>[13][13][10][13]SWITCHNAME-1 [standalone: master] > <W-1:22:47 PM>enable<R-1:22:47 PM>enable<W-1:22:47 PM>[13]<R-1:22:47 PM>[13][13][10][13]SWITCHNAME-1 [standalone: master] #

      ================================================================================

      WFMDRetVal=1 Waiting for: "SWITCHNAME-1 [standalone: master]#"

      WFMDRetVal=2 Waiting for: "SWITCHNAME-1 [standalone: master]>"

      WFMDRetVal=3 Waiting for: "Password:"

      WFMDRetVal=4 Waiting for: "Username:"

      WFMDBuffer="[13][13][10][13]SWITCHNAME-1 [standalone: master] # "

      ================================================================================

       

       

      <NEWSESSION CatTools 3.6.0 6/11/2013 1:27:45 PM>

      <PROTOCOL=SSH2>

      <DEVICE TYPE=HP.Switch.2500>

      <ACTIVITY TYPE=Device.Backup.Running Config>

      <ACTIVITY SCRIPT=C:\Program Files (x86)\CatTools3\Scripts\Client.Device.Backup.Running Config.txt>

      <USERS NAME FOR DEVICE=SWITCHNAME-1.redhorn>

      <C OK 1:27:46 PM><R-1:27:46 PM>[10]Mellanox MLNX-OS Switch Management[10][10]Last login: Tue Jun 11 13:22:43 2013 from 155.101.3.42[13][13][10][13][10]Mellanox Switch[13][10][13][10]<R-1:27:48 PM>[13]SWITCHNAME-1 [standalone: master] > <W-1:27:48 PM>[13]<R-1:27:48 PM>[13][13][10][13]SWITCHNAME-1 [standalone: master] > <W-1:27:48 PM>enable<R-1:27:48 PM>enable<W-1:27:48 PM>[13]<R-1:27:48 PM>[13][13][10][13]SWITCHNAME-1 [standalone: master] #

      ================================================================================

      WFMDRetVal=1 Waiting for: "SWITCHNAME-1 [standalone: master]#"

      WFMDRetVal=2 Waiting for: "SWITCHNAME-1 [standalone: master]>"

      WFMDRetVal=3 Waiting for: "Password:"

      WFMDRetVal=4 Waiting for: "Username:"

      WFMDBuffer="[13][13][10][13]SWITCHNAME-1 [standalone: master] # "

      ================================================================================

        • Re: Backing up Mellanox SX1036
          rgnanda

          Hello,

           

          The device prompt is differ from the expectation. That is why it is throwing error.

          That is, the prompt expected is 'SWITCHNAME-1 [standalone: master]#' but device returns 'SWITCHNAME-1 [standalone: master] #'. There is a space between ] and #.

           

          This can be override by using variations. But that feature is not available for HP devices. So please use Generic Device type and enable the variations and config all prompts and try

           

          Thanks,

          Nanda