1 Reply Latest reply on Feb 19, 2013 9:18 AM by Zak Kahl

    NTA 3.10 Not displaying flows

    sdawson35

      Hi,

       

      We have NTA 3.10 running on top of Windows server 2008 R2, we have 2 Cisco 6506-E's configured to send netflow, but when selecting say a vlan we get "Data is not available"

       

      We have changed the collector port to 9996 in "Netflow Settings"

       

      Sample config

       

      ip flow-cache timeout active 1

      ip flow ingress layer2-switched vlan 15-22,30-32,115-122,130

       

      mls aging long 64

      mls aging normal 64

      mls netflow usage notify 90 120

      mls flow ip interface-full

      no mls flow ipv6

      mls nde sender

      mls qos

      no mls acl tcam share-global

      mls cef error action freeze

       

       

      interface Vlan2

      description *** Server VLAN ***

      ip flow ingress

       

       

      ip flow-export source Loopback0

      ip flow-export version 5

      ip flow-export destination 172.26.5.150 9996

        • Re: NTA 3.10 Not displaying flows
          Zak Kahl

          Hi Scott,

           

          In your example config, does your Vlan 2 have an IP address assigned?  I was told once that this is required, but I haven't had a chance to test it.  But I have seen it not work on a switch port, but does work on the associated VLAN.

           

          Also, I assume you can send flows from other routed ports on this switch and NTA does process it.

           

          Thanks,

          Zak Kahl

          Loop1 Systems

          http://www.loop1systems.com