3 Replies Latest reply on Jan 14, 2014 2:59 AM by simon.stott@christie.nhs.uk

    Including custom poller status in report blocks all selected field data from being displayed

    nirojan

      I am trying to create a report with all the interfaces in a specified switch with last output time using universal device poller but I am unable to get the poller result into the report.

       

      First of all, I created a new universal device poller (OID is 1.3.6.1.4.1.9.2.2.1.1.4) to collect last output time of a port in a Cisco switch. Poller type is set to Interface and historical data is disabled. The poller has then been assigned to the ports that it needs to collect information from.

       

      Once universal device poller is created, I created new report based on Historical – Custom Pollers template (as suggested here: http://thwack.solarwinds.com/thread/33929 ). Added the following fields to the report, node name, interface name, status, and the name of the custom universal poller and status

       

      Once I hit execute SQL query, all I get is table title and no table data.

       

      • With all the fields selected, all I see is the field heading and no data. See initial-report.png attachment for screen shot

      initial-report.PNG

      • But if I uncheck the custom poller status field, it shows the interfaces and the poller name. See uncheck-report.png attachment for screen shot.

      uncheck-report.PNG

       

      I am able to see the result of the custom poller from orion universal device poller application but unable to get that on the report.

       

      Note: I tried enabling historical data but it doesn’t seem to make any difference.

       

      Not sure if I am doing something wrong or if it is a bug with solarwinds.

       

      We are Running Solarwinds Network Performance monitor 10.4 (without any hot fixes). This instance has been upgraded from 10.3.1.

       

      Thanks in advance.