6 Replies Latest reply on May 20, 2013 11:00 AM by luciano

    Problem with credentials not working only with this application

    mephisto

      Hi there,

       

      I'm having problems deploying SNMP settings using this tool  related to credentials.

       

      I've tried domain and local accounts, different domain and networks and I always get to the same problem.

       

      Could you guys please assist me?

       

      Also I've tried psexec and WMI, same problem.

       

      here are the logs, I've edited the domain and passwords.

       

      10/08/2012 11:02:54 [01] DEBUG MainWindow Application started--------------------------

      10/08/2012 11:03:28 [01] DEBUG MainWindow Starting work process

      10/08/2012 11:03:28 [01] DEBUG InstallationFilesSpecifier Clearing results

      10/08/2012 11:03:28 [01] INFO   SNMP enabling process started

      10/08/2012 11:03:28 [01] DEBUG  Settings:Credentials:xxxxxxx\administrator:xxxxxx

      IPs:192.168.25.1 from file False

      Executor:PSE path C:\Users\Administrator\Downloads\PSTools\PsExec.exe

      Admin Share Path:admin$

      SNMP Configuration Settings:Community string:xxxxxxx

      Accept any host:True

      Permitted hosts:

       

       

      Remote Process Timeout:240000

      Timeout:2000

      Service Start Timeout:10000

      Threads Count:10

      Install Share Paths:

       

       

       

      10/08/2012 11:03:28 [01] ERROR  Login failed with xxxxxxxx\administrator credentials Logon failure: unknown user name or bad password

      10/08/2012 11:03:28 [01] INFO   SNMP enabling process finished

      10/08/2012 11:03:28 [01] DEBUG MainWindow Work process finished

      10/08/2012 11:03:34 [01] DEBUG MainWindow Close App -----------------------------------

      10/08/2012 11:03:51 [01] DEBUG MainWindow Application started--------------------------

      10/08/2012 11:03:55 [01] DEBUG MainWindow Settings saved

      10/08/2012 11:04:11 [01] DEBUG MainWindow Starting work process

      10/08/2012 11:04:11 [01] DEBUG InstallationFilesSpecifier Clearing results

      10/08/2012 11:04:11 [01] INFO   SNMP enabling process started

      10/08/2012 11:04:11 [01] DEBUG  Settings:Credentials:xxxxxxxx\administrator:xxxxx

      IPs:192.168.25.1 from file False

      Executor:WMI path C:\Users\Administrator\Downloads\PSTools\PsExec.exe

      Admin Share Path:admin$

      SNMP Configuration Settings:Community string:xxxxxxx

      Accept any host:True

      Permitted hosts:

       

       

      Remote Process Timeout:240000

      Timeout:2000

      Service Start Timeout:10000

      Threads Count:10

      Install Share Paths:

       

       

       

      10/08/2012 11:04:11 [01] ERROR  Login failed with xxxxxxxx\administrator credentials Logon failure: unknown user name or bad password

      10/08/2012 11:04:11 [01] INFO   SNMP enabling process finished

      10/08/2012 11:04:11 [01] DEBUG MainWindow Work process finished

      10/08/2012 11:04:14 [01] DEBUG MainWindow Close App -----------------------------------