2 Replies Latest reply on Aug 23, 2011 10:40 AM by Skilldibop

    solarwinds.IPAM.init.exe "stops working" during install

    Skilldibop

      Trying to install IPAM on 2008 R2 and during the configuration wizard I get a windows error solarwinds.IPAM.init.exe stopped working properly. Whether I tell it to close or find a solution the wizard resumes and continues up to "Validating NetPerfMon Service" stage where it hangs indefinitely.

      solarwinds.IPAM.init.exe.config contains this:

      <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
      <configuration>
        <appSettings>
          <add key="SWConnectionStringProvider" value="SolarWinds.Orion.IS.Addons.OrionConnectionStringProvider, SolarWinds.Orion.IS.Addons" />
        </appSettings>
      </configuration>

      The windows app crash event contains this:

      2245348470
        5
        CLR20r3
        Not available
        0
        solarwinds.ipam.init.exe
        2.0.0.18
        4d70fbe5
        System.Data
        2.0.0.0
        4ca2bac8
        2756
        29
        System.Data.SqlClient.Sql

      This points at SQL yet the databases have been created fine. One thing I did discover is there's an SQLServers.xml which looks like this:

      - <SQLServers>
        <SQLServer Server="ASP-CCLSQL-VM\SOLARWINDS" Security="Integrated" Login="" Password="" />
        </SQLServers>

       

      No login or password? Could this be the problem or am I barking up the wrong tree?

       

      All help greatly appreciated.