1 Reply Latest reply on Jul 6, 2009 3:08 PM by chris.lapoint

    Failed to receive 'Running configuration' line in device config file

      Hi,

      I'm trying to get configuration of our HP Procurve switches with Kiwi Cattools. We are using Radius authentication and SSH2 to connect to the switch. Problems arize when radius is used for authentication. With local authentication I can receive the configuration. Any ideas?

      Kiwi CatTools 3.4 (Freeware) - HP Procurve 2650 switch (H.10.74)

      ---

      2009-06-25 17:29:37 3-Info 0 Kiwi CatTools Service Performing activity - Run Now
      2009-06-25 17:29:37 3-Info 0 Kiwi CatTools Service Loading activity: SWITCH. Schd: 0
      2009-06-25 17:29:38 4-Debug 0 Kiwi CatTools Service Marshaller - Running script. Device: TestSwitch2650
      2009-06-25 17:29:39 4-Debug 1 TestSwitch2650 SSH Fingerprint: 65:47:02:f2:c8:43:6d:78:94:c2:8b:85:6c:80:aa:55
      2009-06-25 17:29:39 4-Debug 1 TestSwitch2650 Connected to 10.10.1.116
      2009-06-25 17:29:39 4-Debug 1 TestSwitch2650 Login HPSwitch2500: TestSwitch2650
      2009-06-25 17:29:40 4-Debug 1 TestSwitch2650 Waiting for command prompt
      2009-06-25 17:29:41 4-Debug 1 TestSwitch2650 Login to TestSwitch2650 was successful
      2009-06-25 17:29:41 4-Debug 1 TestSwitch2650 DeviceHostnameID: ProCurve2650
      2009-06-25 17:29:41 4-Debug 1 TestSwitch2650 Waiting for an echo of enable command
      2009-06-25 17:29:41 4-Debug 1 TestSwitch2650 Waiting for enter enable password prompt
      2009-06-25 17:29:41 4-Debug 1 TestSwitch2650 Waiting for an echo of no page command
      2009-06-25 17:29:42 4-Debug 1 TestSwitch2650 Waiting for an echo of show running command
      2009-06-25 17:29:42 4-Debug 1 TestSwitch2650 Waiting for configuration data
      2009-06-25 17:30:12 1-Error 1 TestSwitch2650 Failed to receive 'Running configuration' line in device config file
      2009-06-25 17:30:12 3-Info 1 TestSwitch2650 Backup Running Config results: Failed to receive 'Running configuration' line in device config file
      2009-06-25 17:30:12 4-Debug 1 TestSwitch2650 Disconnected from 10.10.1.116
      2009-06-25 17:30:12 3-Info 0 Kiwi CatTools Service Stopping Activity.
      2009-06-25 17:30:12 3-Info 0 Kiwi CatTools Service All threads have finished. Now processing results...
      2009-06-25 17:30:12 3-Info 0 Kiwi CatTools Service No devices have changed. Not sending report via e-mail
      2009-06-25 17:30:12 4-Debug 0 Kiwi CatTools Service Error notification e-mail has been sent to:xxx@xxx.com.tr
      2009-06-25 17:30:12 3-Info 0 Kiwi CatTools Service Run Now activity has completed

      ----

      Meric