3 Replies Latest reply on Jan 3, 2018 5:41 PM by ryan.davis26

    advanced alert node status not populating

    ryan.davis26

      Anyone seen this in NPM 12.2?  I've restarted services, etc.  Still not getting a drop down with available statuses.

      I had previously imported an alert from another environment and the status text box had an integer in there.  Very strange

        • Re: advanced alert node status not populating
          Mark Roberts

          Is it just Status drop down fields that are not populating?

           

          Couple of things to try:

           

          1. Clear your browser cache

          2. Try another browser

          3. Confirm the site is coming up as a safe site and not an Internet zone site. If it does add to safe sites list

          4. Restart Information Service and IIS

          1 of 1 people found this helpful
            • Re: advanced alert node status not populating
              ryan.davis26

              Thanks for your reply.  I did try a different browser and also a different user to no avail.  So I actually have 2 SolarWinds instances in this same environment, one works and the other doesn’t!  Granted one is NPM 12 and the other (not working) one is 12.2

              Will try restarting SWIS and IIS and see if that does it.

              1 of 1 people found this helpful
              • Re: advanced alert node status not populating
                ryan.davis26

                Looks like that did NOT do the trick!   Sounds like this is going to need a solarwinds ticket...

                I was doing some more testing and discovered that its not just Node status but ANY sort of status be it interface, componenet, you name it... I have to specify an integer.  Its driving me nuts!

                Thanks for your suggestions though, I'll post back with what support finds out.