1 Reply Latest reply on Oct 2, 2017 10:37 AM by bkyle

    Failed to determine hostname after logging on to device

    g0nz0uk

      Hello,

       

      I'm trying to backup a Cisco switch and it says "Failed to determine hostname after logging on to device"

       

      The switch uses radius to log in and as root access,

       

      3750-01>show priv

      Currently in View Context with view 'root'

      3750-01>en

      % Error in authentication.

       

      It doesn't like enable mode as it is already in that mode.  I can run a show run too:

       

      3750-01>sh run

      Building configuration...

       

      Debug file:

       

      3750-01-PJ-OXFRD.LU>

       

      <NEWSESSION CatTools 3.10.0 02/10/2017 10:17:47>

      <PROTOCOL=SSH2>

      <DEVICE TYPE=Cisco.Switch.CatOS>

      <ACTIVITY TYPE=Device.Backup.Running Config>

      <ACTIVITY SCRIPT=E:\Program Files (x86)\CatTools3\Scripts\Client.Device.Backup.Running Config.txt>

      <USERS NAME FOR DEVICE=10.10.8.11>

      <C OK 10:18:28>

      <R-10:18:28>[13][10]         ################################################[13][10]         # Unauthorised access or use of this equipment #[13][10]         #   is prohibited and constitutes an offence   #[13][10]         #     under the Computer Misuse Act 1990.      #[13][10]         #    If you are not authorised to use this     #[13][10]         #     system, terminate this session now.      #[13][10]         ################################################[13][10][13][10]3750-01-PJ-OXFRD.LU>

      <W-10:18:34>[13]

      <R-10:18:34>[13][10]3750-01>

       

       

      ================================================================================

      WFDRetVal=0. Waiting for: " "

      WFDBuffer="[13][10]3750-01>"

      ================================================================================