0 Replies Latest reply on Jan 29, 2016 4:54 PM by aplantz

    Help with Avaya/Nortel CLI.Modify Config

    aplantz

      Im trying to use CatTools to update bulk Avaya switches (Model:4850GTS-PWR) passwords for read only and read write user accounts.

      In the options window I am entering something like this:

       

      username RO password

      ************

      ************

      username RW password

      ***********

      ***********

       

      When I run CatTools it fails on and the debug looks like this (it looks like commands are running twice?, Maybe the devices are configured wrong?):

      Note: This was ran only for the RO password.

       

      ================================================================================

      WFDRetVal=0. Waiting for: "ctrl-y to begin"

      WFDBuffer="[13][13][10]owcc-m-wc#[13][13][10]#nortelswitch"

      ================================================================================

      <W-2:12:08 PM>[13]

      <R-2:12:08 PM>[13][13][10]

      <R-2:12:09 PM>nortelswitch#

      <W-2:12:09 PM>terminal length 0

      <R-2:12:09 PM>terminal length 0

      <W-2:12:09 PM>[13]

      <R-2:12:09 PM>[13][13][10]

      <R-2:12:09 PM>nortelswitch#

      <W-2:12:09 PM>[13]

      <R-2:12:09 PM>[13][13][10]

      <R-2:12:09 PM>nortelswitch#

      <W-2:12:09 PM>[13]

      <R-2:12:09 PM>[13][13][10]

      <R-2:12:09 PM>nortelswitch#

      <W-2:12:10 PM>configure terminal

      <R-2:12:10 PM>configure terminal

      <W-2:12:10 PM>[13]

      <R-2:12:10 PM>[13][13][10]Enter configuration commands, one per line.  End with CNTL/Z.[13][13][10]

      <R-2:12:10 PM>nortelswitch(config)#

      <W-2:12:10 PM>[13]

      <R-2:12:10 PM>[13][13][10]

      <R-2:12:11 PM>nortelswitch(config)#

      <W-2:12:11 PM>username RO password

      <R-2:12:11 PM>username RO password

      <W-2:12:11 PM>[13]

      <R-2:12:11 PM>[13][13][10]

      <R-2:12:11 PM>nortelswitch(config)#

      <W-2:12:11 PM>***password***

      <R-2:12:11 PM>***password***

      <W-2:12:11 PM>[13]

      <R-2:12:11 PM>[13][13][10]                    ^[13][13][10]% Invalid input detected at '^' marker.[13][13][10]

      <R-2:12:12 PM>nortelswitch(config)#

      <W-2:12:14 PM>[26]

      <R-2:12:14 PM>^Z[13][13][10][13][13][10]

      <R-2:12:14 PM>nortelswitch#

      <W-2:12:14 PM>[13]

      <R-2:12:14 PM>[13][13][10]

      <R-2:12:14 PM>nortelswitch#

      <W-2:12:14 PM>[13]

      <R-2:12:14 PM>[13][13][10]

      <R-2:12:14 PM>nortelswitch#

      <W-2:12:15 PM>disable

      <R-2:12:15 PM>disable

      <W-2:12:15 PM>[13]

      <R-2:12:15 PM>[13][13][10]

      <R-2:12:15 PM>nortelswitch>

      <W-2:12:15 PM>[13]

      <R-2:12:15 PM>[13][13][10]

      <R-2:12:15 PM>nortelswitch>

      <W-2:12:15 PM>terminal length 24

      <R-2:12:15 PM>terminal length 24

      <W-2:12:15 PM>[13]

      <R-2:12:15 PM>[13][13][10]

      <R-2:12:16 PM>nortelswitch>

      <W-2:12:16 PM>exit[13]

      <R-2:12:16 PM>exit[13][13][10]

      <R-2:12:16 PM>

      <D 2:12:16 PM>

      -----------------------------------------------------------------

       

      Any suggestions to clean this up and get it running would be much appreciated. Not sure what I've overlooked during the setup...

       

      Thanks