cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Create Post
Level 8

Something bad happened.

Jump to solution

When I add a password to my credentials for a session, it will connect maybe once (if I'm lucky).

Then afterwards, I get an error page "Something bad happened." with a blue button to Reconnect.

If I remove the password from the credentials, it works every single time. Except I have to type the password in (of course).

Re-add the password, and get the same issue.

Password is 24 characters long, only alpha-numeric characters (no special chars).

Any ideas?

0 Kudos
1 Solution
Level 9

New version of Solar-PuTTY with a lot of bug fixes was released last week, try it please and let us know.

Thanks,

Richard

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
Level 8

2019-05-21 11:18:27,844 [26596-1] DEBUG [SolarWindsSSH.ViewModel.TabBase.Activate] - Activating selected tab WPSandbox (0)

2019-05-21 11:18:27,845 [26596-1] DEBUG [SolarWindsSSH.ViewModel.PuttyTabViewModel.FocusPutty] - Focusing putty...

2019-05-21 11:18:27,887 [26596-12] DEBUG [SolarWindsSSH.ViewModel.PuttyTabViewModel.StartPutty] - New Putty process: 27304

2019-05-21 11:18:29,573 [26596-6] DEBUG [SolarWindsSSH.ViewModel.MainWindowBase.RemoveTabWithExitedProcess] - Process ID 27304 has exited with code -1073741819.

2019-05-21 11:18:29,574 [26596-12] ERROR [SolarWindsSSH.ViewModel.PuttyTabViewModel.StartPutty] - Connect failed

System.InvalidOperationException: Process has exited, so the requested information is not available.

   at System.Diagnostics.Process.EnsureState(State state)

   at System.Diagnostics.Process.get_MainWindowHandle()

   at SolarWindsSSH.ViewModel.PuttyTabViewModel.StartPutty()

2019-05-21 11:18:29,574 [26596-1] INFO  [SolarWindsSSH.ViewModel.PuttyTabViewModel.<ShowTerminalInMainWindow>b__60_0] - Scale factor = 0

0 Kudos
Level 8

I set SolarPutty, Putty and some other related apps to run as Administrator. It seems to work better, but still fails quite often.

If I get rid of the password in the credentials, it works fine every time. So definitely something to do with the password and only on this one connection which happens to connect to CloudLinux (OpenSSH_7.4p1).

0 Kudos
Level 9

New version of Solar-PuTTY with a lot of bug fixes was released last week, try it please and let us know.

Thanks,

Richard

View solution in original post

0 Kudos
Level 8

Seems to work much better now. Thanks.