cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
ashley.cotter
Level 11

World Wide Map (Unknown)

Since the update to 11.5 I have noticed that on the world wide map the Nodes are grouped togther into one "plot" when you zoom out.. but when you hover over that "plot" all the devices show as Unknown..

pastedImage_0.png

If you zoom in its fine but when in this Top level view its breaks..

Any ideas?

Tags (1)
12 Replies
ashley.cotter
Level 11

Re: World Wide Map (Unknown)

Anyone?

0 Kudos
rob.hock
Level 17

Re: World Wide Map (Unknown)

That behavior is a byproduct of the recent improvements to zoom-level aggregation. Since the location groups are now dynamically created, they don't really have a precise location. The hovers for manually placed groups and individual locations should still reflect precise location.

0 Kudos
ashley.cotter
Level 11

Re: World Wide Map (Unknown)

Thanks for the repsonse Rob

Is there anyway I can stop this and just show the node names rather than the Location?

All the best

0 Kudos
ashley.cotter
Level 11

Re: World Wide Map (Unknown)

rob.hock‌ any ideas buddy?

0 Kudos
rob.hock
Level 17

Re: World Wide Map (Unknown)

Not presently sir, but we'll look on it with our dev team.

ashley.cotter
Level 11

Re: World Wide Map (Unknown)

Thanks for letting me know Rob,

Could you advise me once you find anything out as I would like a work around for this as soon as I can.

All the best

Ashley Cotter

3rd Line Applications Engineer

This e-mail is sent on behalf of Timico Limited, a company registered in England and Wales, registered number 04841830, registered office Beacon Hill Park, Newark, Nottinghamshire, NG24 2TN and regulated by Ofcom. The information in this e-mail is confidential and is intended solely for the use of that individual or entity to which it is addressed. Unauthorised use, dissemination, distribution, publication or copying of this communication is strictly prohibited. If you receive this in error, please notify us by email to privacy@timico.co.uk<mailtoSmiley Tonguerivacy@timico.co.uk> and delete any copies. For information about how we process data and monitor communications please see our privacy statement<http://www.timico.co.uk/downloads/terms/Privacy_Statement.pdf>.

0 Kudos
Highlighted
lfransen
Level 11

Re: World Wide Map (Unknown)

We experienced a similar problem. The first thing I did was shut off the geo locate function for placing nodes based on coordinates. We don't use this function and all it managed to do was screw up my maps. During upgrade this should have been set to unchecked as opposed to the default checked.

I also noticed that there seems to be a new World Wide Map resource. When I went in to customize the page I found that the WWM resource had a slightly different name. I put the new one on my page and deleted the old one and everything came back. Of course I had to clean up all the damage but at least it was working right again.

Len

cvanderwpc
Level 9

Re: World Wide Map (Unknown)

  Worwide_Map_Location_Unknown.PNG. In the popup, rather than try to display Group titles ("Unknown" since no associated groups exist for the aggregates), why not just display the name of the two locations?

For instance, in the above case, we have devices in Morrisville, NC and Raleigh, NC. While the "Street Address" fields in the WorldMapPoints table differs for the associated devices, the lat/lon info for these is the same. The map app could use the Reverse Geocode function of the MapQuest API to extract a text location from this lat/lon (or even from an interpolated lat/lon) and display those locations instead of "Unknown" groups of devices.

Example:

Worwide_Map_Location_Corrected.png

You could even add a parentheses after each location showing the number of devices for each location:

Worwide_Map_Location_Corrected_with_device_numbers.png

Love the possibilities of this feature, but it really irks me when it gets released before simple things like this get resolved.

ceejay007
Level 7

Re: World Wide Map (Unknown)

Hi, when will this be resolved?

rob.hock

You say when manually placing groups on the map, i shouldn´t see the problem.  I´ve manually added all locations via their GPS coordinates, and i am seeing the issue.  It´s really annoying.  A fix would be appreciated.

Thanks.

0 Kudos