cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Create Post
Level 10

F5 backup fails in NCM

Jump to solution

Hello All,

We have F5 Devices in NCM for backup. It has stopped taking backup saying error "Connectivity issues". Backup is successful only for two F5 devices out of 12 which are standby.

We have checked, Device configuration, all settings & F5 Template is same for all working and non-working devices.

Checked with Solarwind and F5 OEM, but received nothing specific which will address the issue.

Anyone can suggest, what could be the issue.

Thanks in advance...!!!

Labels (1)
1 Solution

We are now able to take backup for F5. TAC support given one DLL file to replace with existing one. After changing it, backup is successful.

View solution in original post

0 Kudos
7 Replies
Level 12

Did you manage to get this to work? Which version of NCM are you running?

0 Kudos

It sounds like it used to work and now doesn't. So you need to check what has changed. Check firewalls, permissions etc.

0 Kudos

Yes, it was working previously and nothing has been changed from Device as well from Solarwind end.

0 Kudos

No, its still not working. We are using NCM 7.8. Today, received revert from support team ", it seems related to the encryption that NCM is using. They need match inoder for NCM to be able to access the device."

I am running into the same thing. We are also running 7.8. It had been working up until recently. We are also running F5 version 14.0.0.3 build 0.0.4

We are now able to take backup for F5. TAC support given one DLL file to replace with existing one. After changing it, backup is successful.

View solution in original post

0 Kudos

I am also having this issue.