cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Create Post
Level 7

alliedware plus login error

I've installed cattools today.

Backing up the cisco devices is a breeze.
Backing up the alliedware plus devices in not.

We have a lot of at-9000-SP switches, all with alliedware plus.
the cattools gives an error incorrect password

I've tried filling other fields with the correct login and password, but i can't get it to work.

SSH is working fine from the same server that is running cattools

the debug shows:


<NEWSESSION CatTools 3.6.0 5/3/2011 11:57:46 AM>
<PROTOCOL=SSH2>
<DEVICE TYPE=AlliedTelesis.AlliedWare.Plus>
<ACTIVITY TYPE=Device.Backup.Running Config>
<ACTIVITY SCRIPT=C:\Program Files\CatTools3\Scripts\Client.Device.Backup.Running Config.txt>
<USERS NAME FOR DEVICE=hm4-ms02>
<C OK 11:57:48 AM><R-11:57:50 AM>[13][13][10][13][13][10][13][10][13][13][13][10]Password: <W-11:57:50 AM>[13]<R-11:57:50 AM>[13][13][10]Invalid Login/Password![13][10][13][13][13][10][13][10][13][13][13][10]Password:

0 Kudos
2 Replies
Level 12

Does you device have double authentication. i.e. Once you've logged in via SSH you are then asked for login/password again? If so have you set these values in the appropriate field for CatTools? From the debug it looks like when the Password: prompt appears nothing is sent, which suggests maybe the VTY password prompt is empty.

0 Kudos

no the alliedware plus does not have an extra login for e enable.

just the initial login and password gives an prompt

enable does not require extra credentials

0 Kudos