Hyper-V hosts stop polling until manually hitting 'poll now' link

We've been having issues with polling Hyper-V hosts with VMAN over the past year. After a couple of SR's with support we were advised to upgrade to 2022.3 (which was still pre-release at that point). We finally did that recently (actually 2022.4) but I had to manually hit the 'poll now' link for each host before they started working. Since then we had a similar issue with all the hosts in a cluster that was upgraded, and again polling stopped working until I hit 'poll now' for each host. Has anyone else seen this behaviour?

Parents
  • Looping back around to this; I did open a ticket but we weren't able to find a lot at the time. That said, this behaviour seemed to decrease every time we upgraded the Solarwinds environment. As of now (v2023.3) the behaviour has stopped altogether, so I figure it was related to a bug in the platform.

    I did setup an alert at some point, checking for "Virtual Host status = Could not poll" so it became pretty simple to manage the issue. But that alert hasn't triggered for quite some time now.

    So, all's good.

Reply
  • Looping back around to this; I did open a ticket but we weren't able to find a lot at the time. That said, this behaviour seemed to decrease every time we upgraded the Solarwinds environment. As of now (v2023.3) the behaviour has stopped altogether, so I figure it was related to a bug in the platform.

    I did setup an alert at some point, checking for "Virtual Host status = Could not poll" so it became pretty simple to manage the issue. But that alert hasn't triggered for quite some time now.

    So, all's good.

Children
No Data