Website doesn't comes up after applying orion 2020.2.6 HF5

Hi

I have a serious issue . After applying hotfix 5 on my servers everything is seems to be ok but one thing.

My main server website has an issue and doesn't comes up.

And config wizard ends with failed error on website.

When I browse website it shows this error  "Server Error in '/ Application "

I should mention this all services are up 

I tried many way to solve like this:

-Repair swis service 

-Repair job engine service 

-try to run config wizard many times

-try to rebuild website 3 time

-try to check dns resolution between solarwinds servers 

I have 6 additional pollers and 1 additional website  and funny thing is that website on additional website is ok and upgraded to last hotfix.

I don't know what to do more. 

I try to read config wizard's log and it is wired that i find a line in that log that say swis service url doesn't respond 

I have no clue what should I do now swis service is up and run on that server for sure

Parents
  • Friends I am in a bad situation

    Anybody has a solution for me?

    Also support just sent me existing solutions that I try before

    Any recommendation would be helpful 

  • if you go locally on your server, using http://localhost/ what do you get as the result?

  • it show error as same as before

  • See my message above, especially that part: "Could you provide the whole error message? There are usually added information about the issue. "

  • Follow planglois.  also, if it is erroring out on the configuration wizard, check the logs.

    • Check your logs. c:\ProgramData\SolarWinds\Logs\ Orion\ConfigurationWizard.log

    Try attaching it on this thread.

  • Thanks for jumping in , i'll be away for two weeks, will not be able to check in as often as I usually do.

  • 2022-08-10 11:45:17,328 [41] DEBUG InfoServiceProxy - Error executing query: System.ServiceModel.EndpointNotFoundException: There was no endpoint listening at net.tcp://mydnsname:17777/SolarWinds/InformationService/v3/Orion/Streamed/certificate that could accept the message. This is often caused by an incorrect address or SOAP action. See InnerException, if present, for more details.

    2022-08-10 11:45:17,344 [41] DEBUG ChannelProxy`1 - Method <Query>b__0 failed in There was no endpoint listening at net.tcp://mydnsname:17777/SolarWinds/InformationService/v3/Orion/Streamed/certificate that could accept the message. This is often caused by an incorrect address or SOAP action. See InnerException, if present, for more details. - try=0

    2022-08-10 11:49:37,305 [37] DEBUG CoreBusinessLayerApiProxyFactory - Failed to connect to Core BL on engine 1. Error: Exception of type 'SolarWinds.ApiProxyFactory.TransientApiProxyException' was thrown.

    2022-08-10 11:49:23,334 [37] ERROR ApiProxy<ICoreBusinessLayer, ServiceDirectoryQueryInternal> - All #3 retries calling an API channel from a pool 'RootPool' failed due to a transient error detected

    these line are only errors that I see in log file of config wizard

    All services are start and running in orion service manager

    User that run config wizard is domain user with admin privilege on local server 

    I have an Additional web server and it work right now without any problem but my my main engine as you see doesn't provide web access even on local console 

  • Thanks as you can see I sent errors in that log file

    And as I said before it happen right after installation of HF5

Reply Children