problems to run on a fortinet brand banner

I have problems when executing a banner on a fortinet computer, the execution of pressing the key is added but it does not take the commands to extract information.

Template


<Configuration-Management Device="Fortigate 60" SystemOID="1.3.6.1.4.1.12356">
                <Commands>
                               <Command Name="RESET" Value=""/>
                               <Command Name="PreCommand" Value="a" />
                               <Command Name="Reboot" Value="execute reboot${CRLF}y${CRLF}"/>
                               <Command Name="EnterConfigMode" Value="config "/>
                               <Command Name="ExitConfigMode" Value="end"/>
                               <Command Name="Startup" Value="full-configuration"/>
                               <Command Name="Running" Value=""/>
                               <Command Name="DownloadConfig" Value="show ${ConfigType}"/>
                               <Command Name="UploadConfig" Value="${ConfigText}${CRLF}${ExitConfigMode}"/>
                               <Command Name="DownloadConfigIndirect" Value="execute backup config ${TransferProtocol} ${StorageFilename} ${StorageAddress}${CRLF}${CRLF}${CRLF}"/>
                               <Command Name="UploadConfigIndirect" Value="execute restore config tftp ${StorageFilename} ${StorageAddress}${CRLF}${CRLF}"/>
                               <Command Name="EraseConfig" Value="execute factoryreset${CRLF}y"/>
                               <Command Name="SaveConfig" Value="execute cfg save"/>
                               <Command Name="Version" Value="get system status"/>
                </Commands>
</Configuration-Management>