CatTools Not Connecting to Cisco 3850 iOS

Prior to my iOS upgrade on my 3850's CatTools was working grate and backing up running configs every night.

Now that we upgraded to 16.9.4 when the backup runs from CatTools it errors out with the following message.

Failed to connect to xxx.xxx.xxx.xxx. Reason: No response from remote host. Will try again.

I can ping this address from the server running CatTools using CMD and get replies in 1ms.

If I try to ping the same device in CatTools in the device taps it will get no response first time but it you click the ping button again you will start getting a response each time you click the button. The responses usually start at like 9000ms then drop each time you click the button.

If I create an activity to test ping it shows 100% success with an average response of 15ms.

Any help with understanding why it will no longer backup the configs after the iOS upgrade to 16.9.4 would be great.

Parents
  • Have you checked the release on the updated version?  Possibly there is a security enhancement on the switch that no longer allows CatTools to log into the device.  What do the logs on the 3850 look like when the CatTools attempts the connection?  Do you see a login attempt?  Does it fail?  Does it succeed? 

Reply
  • Have you checked the release on the updated version?  Possibly there is a security enhancement on the switch that no longer allows CatTools to log into the device.  What do the logs on the 3850 look like when the CatTools attempts the connection?  Do you see a login attempt?  Does it fail?  Does it succeed? 

Children
No Data