RealTime NetFlow - not seeing exporter

I'm running this on Windows XP SP2, no Windows firewall active. My Cisco IOS Version is 12.4(13r)T on an 1841 router. The config is:

!
interface FastEthernet0/0
 description Ethernet interface for 10.10.0.0/16 network
 ip address 10.10.1.1 255.255.0.0
 ip route-cache flow
 duplex auto
 speed auto
!
no ip classless
ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.10.1.4
ip flow-export source FastEthernet0/0
ip flow-export version 9
ip flow-export destination 10.10.19.2 2055
!
snmp-server community public RW
snmp-server enable traps tty

On the Winbox (10.10.19.2), I run RTNA and add 10.10.1.1, where I see the device and the interfaces, but never see a green checkmark. I am using the correct port (2055) on RTNA, and the SNMP test passes. I cannot see any netflow data.

From the router:

# show ip flow export
Flow export v9 is enabled for main cache
  Exporting flows to 10.10.19.2 (2055)
  Exporting using source interface FastEthernet0/0
  Version 9 flow records
  42407590 flows exported in 1481224 udp datagrams
  0 flows failed due to lack of export packet
  1 export packets were sent up to process level
  0 export packets were dropped due to no fib
  0 export packets were dropped due to adjacency issues
  0 export packets were dropped due to fragmentation failures
  0 export packets were dropped due to encapsulation fixup failures

Wireshark shows 10.10.19.2 get-requests using SNMP going to 10.10.1.1 and get-responses going from 10.10.1.1 to 10.10.19.2. RTNA shows traffic in and out on the interfaces FasteEthernet0/0 and 0/1 in kbps, but no netflow.

Any ideas?