Scheduler does not use the execute time corect anymore

Version 1

    I have a job in the FTP Foyager scheduler. It is set to execute every 10 minutes.

    Until now this has worked fine with some 'incidents' so now and then, but with no big problems.

     

    Since this week it becomes a problem, because it seems to happen every time now.

     

    I notice the job runs every 1 hour and 10 minutes instead of every 10 minutes. Here some lines of the logging:

     

    [12] Tue 25Nov14 12:01:40 - (Task: Plaats PDF files in PDF Vault (productie-cronacle)) - Performing scheduled execution of task for Tuesday, November 25, 2014 12:01:39.
    ......
    [12] Tue 25Nov14 12:01:41 - (Task: Plaats PDF files in PDF Vault (productie-cronacle)) - Next scheduled execution on Tuesday, November 25, 2014 13:11:39
    [05] Tue 25Nov14 12:01:42 - QUIT
    [06] Tue 25Nov14 12:01:42 - 221 Goodbye.

    [12] Tue 25Nov14 13:11:40 - (Task: Plaats PDF files in PDF Vault (productie-cronacle)) - Performing scheduled execution of task for Tuesday, November 25, 2014 13:11:39.
    ......
    [12] Tue 25Nov14 13:11:41 - (Task: Plaats PDF files in PDF Vault (productie-cronacle)) - Next scheduled execution on Tuesday, November 25, 2014 14:21:39
    [05] Tue 25Nov14 13:11:42 - QUIT
    [06] Tue 25Nov14 13:11:42 - 221 Goodbye.

    [12] Tue 25Nov14 14:21:40 - (Task: Plaats PDF files in PDF Vault (productie-cronacle)) - Performing scheduled execution of task for Tuesday, November 25, 2014 14:21:39.
    ....
    [12] Tue 25Nov14 14:21:41 - (Task: Plaats PDF files in PDF Vault (productie-cronacle)) - Next scheduled execution on Tuesday, November 25, 2014 15:31:39
    [05] Tue 25Nov14 14:21:42 - QUIT
    [06] Tue 25Nov14 14:21:42 - 221 Goodbye.

     

    Has someone an idea how to solve this problem?

     

    Thanks,

     

    Rob